sjukling i stugan

Haha hej. Nu är det en ny header, paintad och också tillfällig. Eller ja dem brukar ju inte bli så tillfälliga menmen, jag och linnea tar tag i det nästa gång vi är. Jag är sjuk, feber, halsont, huvudvärk och så. Inte trevligt alls så min dag har spenderats hemma i sängen, framför datorn och ja heltenkelt i vårat hus. Snart om typ 10minuter är det vampaires daires(?) som brukar vara bra men jag har dick inte sett på det innan så jag får se omjag tittar på det. Tänkte ta ett bad i alla fall, med levande ljus och så för jag är rätt speedad nu. Har varit det de senaste veckorna.
Har inte hunnit umgås med linnea heller men jag hoppas det blir av i helgen om hon inte är upptagen och om jag inte åker till borlänge som är planerat. Fast först måste jag ju bli frisk! Men nu har jag suttit här på tok för länge.
Ska nog plugga lite NO också eftersom jag missade provet som var idag. aja, ha det nice! Kyss/M

Miss you, L

HOME FROM HUVUDSTADEN

Hejhejhej! Just nu lyssnar jag på paper planes med mia(se nedanför)den är i alla fall asbra, precis som jag så det passar ju utmärkt. HAHA! Men nu är det en hannah montana låt istället, det försötrde stämningen.
I alla fall, i helgen var jag i huvudstaden och tävlade men det sket sig igen, förargande. Nu ska jag träna som FAN! Jag ska bli så jävla bra så att ingen någonsin kan slå mig, lycka till mig själv. Aja jag har iunte varit med hon som driver den här bloggen med mig på läänge. Men den drivs ju så bra. Typ inlägg två gånger i veckan som max och besökarrekors är 17st typ. HAHA! Idag har vi haft 2trogna besökare. Och så kommer ju aldrig en ny header så det ska vi fixa. Men nu ska jag träna inför mitt muntliga anförande som jag kom på att jag har imorgon. Kyss /M


haha lurigt med videon, ni får klura

kemiska föreningar/förändringar

Hej alla supermånga läsare!Jag sitter här i skolan och matar in kemiformler i skallen, ni vet kemiska föreninar och förändringar. Idag är det fotboll igen, YEY! Det är typ fett nice. Men nu slutar strax lektionen, ta en dag i sänder/M

ON THE MOVE 2 MATBORDET

Hej.Detta ska bli ett snabbt inlägg,nu sitter jag här och väntar på själsvän(?) linnea com kommer om mindre än en timme.innan ska jag äta korv och dricka mjäöl så att jag får bra kolestrolvärde.japp det ska jag!
Idag har jag åkt på min alldeles skitsnygga egna skateboard och inte ramlat en ända gång och sen har jag solat mitt blek face,så nu är det inte blekt längre.Ha en kul jul.HEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅ (pics kommer)

go mormor!

Hejhej!Bra att linnean skrivit nu också:D right?Idag har jag chillaxat,typ all the day.SKöönt!SK som i SKills;)
oxh städat mitt rum också,bra nog så nu bläker det som guld.haha nej men ändå
Vet inte riktigt heller vad jag ska skriva förutom(som linnea sa)så ska det komma en ny header alldeles snart nä den är gjord,haha!För det har vi nämnligen inte påbörjat.Men nu ska ju i alla fall fotbollen börja vilket både jag och linnea är överlyckliga för.Det är saknat!Men detta blir det 95-96 lag:/ hmm!aja vi får ta det med en nypa salt och ha kul.Nu ska jag äta tacos och tvätta my hair(hehe) Okejs, hejdå allaaaaihoopa

HAHA GO MORMOR!(DET ÄR INTE MIN MORMOR PÅ BILDEN)

jag har sär skills

oj, hej!
de va inte igår:) men jag har inte haft lust att blogga och jag är inte särskillt (haha, "sär" skills") bra på det heller. känns som att allt jag skriver är så ointressant, haha!;) menmen, ska göra ett till försök att skriva oftare, vi får se hur det går.
idag är det den längsta dagen på året tror jag, långfredagen heter den ju hehe. vad det idag jesus dog?  r.i.p.
men vi hörs!

glad påsk! hahaha.
och ny header kommer!
/Linnea

RSS 2.0